سالها بود که کمبود یک مرکز درمانی در این منطقه از شهر اصفهان احساس می شد، زیرا تعداد معدودی مطب پزشک عمومی در منطقه موجود بود که بیماران را صرفا عصرها ویزیت می نمودند.
در سال 1372 یک باب منزل مسکونی همجوار حسینیه به متراژ 204 مترمربع خریداری شد و برای کاربری درمانگاه تغییراتی در آن صورت گرفت و تجهیزات لازم خریداری شد. در سال 1373 همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) بدست با کفایت حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ حسن صافی اصفهانی –رحمت الله علیه- رئیس وقت حوزه علمیه اصفهان ، طی مراسمی خاص افتتاح گردید.
همزمان با انجام امور اداری مربوط به دارالشفا ، مقدمات تاسیس دندانپزشکی نیز فراهم آمد و با خرید دو دستگاه یونیت و یک دستگاه گرافی و سایر تجهیزات لازم ؛ در سالروز میلاد با سعادت مولای متقیان علی بن ابیطالب (ع) مصادف با آذر 1373 بخش دندان پزشکی دارالشفا فاطمیه در طبقه فوقانی راه اندازی شد و در دو شیفت صبح و عصر با تعرفه ای مناسب برای قشر کم درآمد به ارائه خدمات مشغول شد.
در ابتدای کار، درمانگاه با یک پزشک عمومی و دو پرستار در هر شیفت راه اندازی شد و زمان فعالیت آن از 7 صبح الی 10 شب بود.پس از گذشت قریب به یک سال از تاسیس ، دارالشفا به یک مرکز شبانه روزی مبدل شد و علاوه بر درمانگاه عمومی ، درمانگاه تخصصی داخلی، پوست و مو، اطفال ، روانپزشکی، ارتوپدی، زنان و زایمان و گوش-حلق و بینی نیز به مجموعه اضافه شد.
با استقبال دور از انتظار مردم و ازدیاد مراجعین، فضای فیزیکی دارالشفا دیگر جوابگوی بیماران نبود و این امر باعث شد تا هیات مدیره توسعه دارالشفا را سرلوحه کار خود قرار دهد. این مهم با خرید یک قطعه زمین همجوار دارالشفا به مساحت 800 متر با بهره گیری از کمک های خیرین محقق شد و در سال 1374 کلنگ ساخت آن زده شد و در نهایت در سال 1376 به بهره داری رسید.
روند خریداری زمین های اطراف و توسعه کمی و کیفی عملکرد دارالشفا روز به روز افزون شد تا جایی که اکنون با داشتن فضایی به مساحت 4000 مترمربع در پنج طبقه و در بخش های : درمانگاه عمومی و تخصصی، آزمایشگاه، دندان پزشکی، رادیولوژی و سونو گرافی ، داروخانه و فیزیوتراپی و با بیش از 150 پرسنل فعال، با افتخار به خدمت رسانی به مراجعین مشغول است.
این درمانگاه نیز مانند سایر بخش های مجتمع با تلاش و نظارت آیت الله حاج شیخ جعفر آزادمنش - مد ظله العالی - تاسیس و تحت اشراف آیت الله العظمی صافی اصفهانی اداره می گردید.اکنون نیز با نظارت آیت الله آزادمنش ، همت و تلاش اعضای محترم هیات مدیره ، فعالیت شبانه روزی پرسنل و مساعدت خیرین عزیز، چشم انداز روشن و رفیعی را برای خود مشاهده می کند.